Najnovšie články

nahlad

Ako sa zbaviť vlhkosti a plesní vo vašej domácnosti?

25.04.2022 Redakcia 2576 x 11 minutové čítanie

Nadmerná vlhkosť si nevyberá. Môže sa vyskytnúť v každej domácnosti, od štúdiového apartmánu cez bežný byt, až po obrovskú vilu. Nadmerná vlhkosť je často spôsobená tým, že sa nehnuteľnosti nevenuje dostatok pozornosti.

Čítať článok
nahlad

Ako hľadať a najímať profesionálnych maliarov?

20.04.2022 Redakcia 1929 x 11 minutové čítanie

Ak si idete najať služby profesionálneho maliara po prvý raz, tento sprievodca vám pomôže s tým, aby ste vopred vedeli, čo môžete očakávať a aké otázky mu máte pri výbere klásť.

Čítať článok
nahlad

Tipy ako premeniť podkrovie na obytný priestor

13.04.2022 Redakcia 1105 x 10 minutové čítanie

Či už vaša rozrastajúca sa rodina testuje priestorové limity vášho domu, alebo si len chcete užiť nádherný výhľad z najvyššie umiestnenej spálne v dome, prestavba podkrovia predstavuje jedinečný spôsob, ako získať priestor navyše bez toho, aby ste museli niečo skutočne pristavať.

Čítať článok
nahlad

PremiumPre zobrazenie celých PREMIUM článkov si aktivujte PREMIUM.

Spoľahlivá obnova plechových krytín na stojatú drážku

07.04.2022 Ing. Gabriel Boros 27 x 25 minutové čítanie

Plechové krytiny patria dnes medzi tie najpoužívanejšie. Pri novostavbách je podľa zákona nevyhnutná projektová dokumentácia, podľa ktorej by sa pri realizácii malo postupovať.

Čítať článok
nahlad

Veci, ktoré spomalia vašu rekonštrukciu nehnuteľnosti

05.04.2022 Redakcia 549 x 11 minutové čítanie

Takmer v každom prípade sa nestane, aby renovácie a rekonštrukcie nehnuteľností prebiehali podľa vopred naplánovaných časových harmonogramov. Je to niečo, čo neviete veľmi ovplyvniť, no môžete sa to pripraviť. Poďme sa teda pozrieť na to, čo vás pravdepodobne neminie.

Čítať článok
nahlad

Ako izolovať svoj dom, aby boli všetky izby teplé a útulné?

01.04.2022 Redakcia 1270 x 11 minutové čítanie

Každý má rád teplý a útulný domov, ale ako môžete zahriať svoj domov bez toho, aby ste museli platiť nemiestne vysoké ceny za plyn alebo elektrinu?

Čítať článok
nahlad

9 zásadných tipov ako si najať správneho dodávateľa na rekonštrukciu

21.03.2022 Redakcia 637 x 12 minutové čítanie

Rekonštrukcia domova je veľký projekt a je jedno, či sa rozhodnete riešiť iba jednu miestnosť, alebo sa púšťate do rozsiahlejšej premeny. Ak sa chystáte robiť len menšie zmeny, možno si dokážete zabezpečiť všetko sami. Ak sa však chystáte na kompletnú generálnu prestavbu celých miestností, je vhodné si najať dodávateľa, ktorý vás však bude stáť dodatočné náklady.

Čítať článok
nahlad

Tipy na renováciu, ktoré zvýšia hodnotu vašej nehnuteľnosti pri ďalšom predaji

18.03.2022 Redakcia 625 x 11 minutové čítanie

Mnohí majitelia domov sa púšťajú do renovácie tesne po tom, čo sa do nehnuteľnosti nasťahovali, aby zabezpečili, že bude vyhovovať ich potrebám a preferenciám. Ďalšiu skupinu majiteľov nehnuteľností, ktorí sa púšťajú do renovácie sú takí, ktorým sa starý dizajn zunoval a potrebujú

Čítať článok
nahlad

Tipy ako zabezpečiť vyššiu bezpečnosť pri práci s elektrinou počas rekonštrukcie

15.03.2022 Redakcia 2904 x 12 minutové čítanie

Rozhodnutie rekonštruovať svoj dom je veľké rozhodnutie, a hoci môže ísť o naozaj náročné obdobie, môže to byť aj poriadny nápor na vašu peňaženku.

Čítať článok
nahlad

Ako (jednoducho) odstrániť tapetu?

11.03.2022 Redakcia 1491 x 10 minutové čítanie

Čo sa týka tapiet, tak to, čo sa dalo na stenu, sa musí dať z nej aj odstrániť. Ak ste pripravený na zmenu, prvým krokom je naučiť sa, ako odstraňovať tapety.

Čítať článok
nahlad

Čo potrebujete vedieť predtým, ako sa pustíte do renovácie sprchového kútu

07.03.2022 Redakcia 1125 x 11 minutové čítanie

Sprcha je miesto, kde začíname, a mnohí aj končíme, svoj deň. Od doby kedy bol sprchový kút lemovaný stenami vane a zahalený do vlhkého závesu sme sa však už posunuli. Poďme sa preto pozrieť na to, ako spojiť funkciu a štýl tohto dôležitého miesta v našich domovoch.

Čítať článok
nahlad

Kde všade sa dajú ušetriť peniaze počas rekonštrukcie?

07.03.2022 Redakcia 3278 x 11 minutové čítanie

Takmer každý, kto sa pustí do stavania alebo do rekonštrukcie, sa primárne sústredí na svoj finančný rozpočet. Nie je žiadnym tajomstvom, že drahé položky, ktoré sú používané v exteriéri dokážu náklady na renovácie bleskovo vystreliť smerom nahor, mnohí ľudia však majú tendenciu zabúdať, že aj ceny interiérového príslušenstva a povrchových úprav môžu mať dramatický vplyv na konečnú cenu renovácie.

Čítať článok

Chyba

close
close
close
close
close
close

Projektová Kalkulačka používa súbory cookies za účelom zabezpečenia jej ľahšieho používania a vyhodnocovania.